asistencafamiljare.al -

Për më të vegjëlit tuaj kujdesemi ne!

Ne garatojmë kënaqësinë e klientëve tanë dhe fëmijëve të tyre. Babysitter e përzgjedhura nga ne, pregatiten për të punuar pranë familjes me …

Për më të vegjëlit tuaj kujdesemi ne!

Ne jemi një kompani e specializuar për kujdesin familjar. Detyra jonë është të seleksionojmë e trajnojmë kujdestarët dhe më pas të përshtasim punën …

Babysitter

Ne garatojmë kënaqësinë e klientëve tanë dhe fëmijëve të tyre. Babysitter e përzgjedhura nga ne, përgatiten për të punuar pranë familjes me metoda …

Më Shumë

Punoni me ne

Ne jemi një kompani e specializuar për kujdesin familjar. Detyra jonë është të seleksionojmë e trajnojmë kujdestarët dhe më pas të përshtasim punën …

Më Shumë

Të Moshuarit

Në Shqipëri, shumë anëtarë të familjes jetojnë në vende apo qytete të tjera. Të tjerë anëtarë të familjes jetojnë pranë, por kanë ngarkesë të madhe …

Më Shumë

Rreth Nesh

Kompania jonë lindi si një dëshirë për tu bërë prezent në shoqërinë tonë me shërbimet e nevojshme për kategorinë e personave që më së shumti kanë nevojë për kujdesin e të tjerëve, fëmijët dhe të moshuarit.

Këto shërbime kanë ardhur si rezultat i kushteve të reja të jetesës dhe të punës, që sjellin nevojën për zgjedhjen e një shërbimi dhe një prezence të kualifikuar për shumë familje, dhe veçanërisht njohje për trajtime profesionale për nevojat e reja dhe shërbime pak të përdorura më parë në shoqërinë shqiptare.

Në këtë sipërmarrje ne jemi bazuar në ndërthurjen e përvojës italo-shqiptare në fushën e kujdesit familjar.

Asistence familjare, Tirane AL

Pjesa italiane e skuadrës sonë ka përvojë shumëvjeçare në territorin e veriut të Italisë në bashkëpunim me kompani lider të industrisë së kujdesit familjar.

Duke rafinuar një metodologji unike në llojin e vet, gjë që ka mundësuar identifikimin dhe diferencimin në treg, duke përmirësuar jetën e familjeve kliente nëpërmjet kujdestarëve familjarë të kualifikuar dhe pregatitur për punën e tyre në mënyrë të hollësishme.

Shërbime

Të Moshuarit

Në Shqipëri, shumë anëtarë të familjes jetojnë në vende apo qytete të tjera. Të tjerë anëtarë të familjes jetojnë pranë, por kanë ngarkesë të madhe …

Asistencë e Specializuar

Kujdes për individë me kondicione kronike, Persona me aftësi të kufizuara fizike dhe konjitive…

 

Teleasistenca

Nëpërmjet një pajisjeje të cilën i moshuari e mban gjithmonë me vete, është e mundur të monitorohet i moshuari nëpërmjet telefonatës…

 

Specifike

Në Shqipëri, shumë anëtarë të familjes jetojnë në vende apo qytete të tjera. Të tjerë anëtarë të familjes jetojnë pranë…

Shërbime me Babysitter

Kujdestarja e fëmijëve është një bashkëpunëtore e përfshirë në mënyrë të drejtpërdrejtë me kujdesin dhe zhvillimin e fëmijës. Ne mendojmë se në Shqipëri është shfaqur nevoja për një kompani që mund të mundësojë në mënyrë sistematike dado inteligjente, fleksibël dhe empatike, të cilat mund të ofrojnë shërbimin e tyre për fëmijë të të gjitha moshave…

Më Shumë
Tarifat e Shërbimit

Asistenca Familjare ofron kujdes në shtëpi në bazë të orareve të kërkuara, deri në 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Çmimi varet nga nevojat specifike për shërbim, vendndodhja, orari, etj.

Punoni me Ne

  • Ne jemi një kompani e specializuar për kujdesin familjar. Detyra jonë është të seleksionojmë e trajnojmë kujdestarët dhe më pas të përshtasim punën tonë sipas kërkesës dhe nevojës së individit dhe familjes. Punonjësit janë aseti ynë kryesor, dhe ne përkushtohemi seriozisht në gjetjen e punonjësve më të mirë në fushën e kujdesit familjar.
 

ADRESA

Rruga “Sami Frashëri”, Godina 21, Hyrja 2, Apt 12, Tiranë, 1019

Tel

068 33 11 685

042 40 5045