Specifike - asistencafamiljare.al
Specifike

Duke qenë se çdo individ është ndryshe, ne adoptojmë dhe përshtasim ofertën tonë në bazë të nevojës dhe kërkesës së klientit. Ne dëshirojmë ti mundësojmë klientëve tanë të jetojnë një jetë të sigurt dhe të pavarur në shtëpitë e tyre, nëpërmjet punës së kujdestarëve tanë të përkushtuar.

Per me shume informacion

+355 68 33 11 685