Blog - asistencafamiljare.al

Blog

5 Arsye përse kujdesi për të moshuarit është më shumë sesa thjeshtë një punë

Ndërsa popullsia e plakur rritet, po kështu rritet edhe kërkesa për kujdestarë të dhembshur dhe të zellshëm. Duke iu përgjigjur…

Vera po vjen. Çfarë duhet të keni kujdes?

Ardhja e stinës së verës shoqërohet me rritje temperaturash si dhe me dëshirën tonë të madhe për tu ekspozuar sa më…

Sjellje që duhen evituar në marrëdhënien me fëmijën

Marrëdhënia me fëmijët kërkon një kujdes të veçantë. Në artikullin më poshtë do të gjeni disa këshilla nga pediatrja Lira…

A i mbroni mekanizmat mbrojtës të partnerit tuaj?

Pavarësisht se në varësi të masës, të gjithë ne kemi nevojë për mekanizmat tanë psikologjikë. Ato na mbrojnë nga përjetimi…

Pesë stadet e pikëllimit: Të eksplorojmë mënyrat si ne përballemi me humbjen

Të kuptuarit dhe identifikuarit e fazave të pikëllimit mund të na ndihmojë ta përballojmë më mirë atë. Pikëllimi ndodh si…

PËRSE DISA TË MOSHUAR KANË PROBLEME ME GËLLTITJEN?

Problemet me gëlltitjen janë më të shpeshta tek të moshuarit. Disa të moshuar kanë probleme me gëlltitjen e ushqimeve ose…