Blog - asistencafamiljare.al

Blog

5 shprehje magjike që çdo fëmijë do të dëgjojë nga prindërit e tij

Mes mijëra fjalëve që u themi fëmijëve tanë, ka disa që i bëjnë ata më të fortë, më të zgjuar,…

Fëmijët konsumojnë më shumë kalori gjatë mes-vakteve pas lojës se sa djegin gjatë aktivitetit fizik

Prindët mund të mos e dijnë që ka shumë kalori në çokollatat e ëmbëlsirat që konsumohen pas lojës prej fëmijëve…

10 këshillat kryesore për detyrat e shtëpisë

Fëmijët janë më të suksesshëm në shkollë kur prindërit interesohen për detyrat e shtëpisë - kjo u tregon fëmijëve se,…

Rikthimi në shkollë: 5 këshilla për prindërit për t’i ndihmuar fëmijët e tyre të fillojnë vitin mbarë

Nuk ka rëndësi se sa vjeç është fëmija juaj, fillimi i shkollës është gjithmonë një përzierje e emocioneve dhe ankthit…

6 këshilla që do t’ju ndihmojnë ta nisni pa stres vitin e ri shkollor

Ndërsa 14 shtatori po afrohet shpejt, është shumë normale që fëmijët tuaj të fillojnë të ndihen të shqetësuar për rikthimin…

Cili është stili juaj i prindërimit?

 Autoritativ Prindët autoritativë njihen për pritshmëritë e larta që kanë për fëmijët e tyre, si dhe për mbështetjen dhe mirëkuptimin…