Blog - asistencafamiljare.al

Blog

Cili është stili juaj i prindërimit?

Pyetjet e Kuizit 1. A është fëmija juaj i strukturuar? A ka orar të planifikuar gjumi dhe a i kupton…

5 arsyet kryesore pse ne duam të punojmë me të moshuarit

Ka shumë avantazhe për të punuar me të moshuarit. Jo vetëm që është një punë shumë e rëndësishme për shoqërinë…

5 përfitimet e kujdesit shtëpiak

Arsyet pse kujdesi shtëpiak për të moshuarit është një nga mënyrat e shkëlqyeshme për të siguruar që të marrin kujdesin…

10 rregullat kryesore për fëmijë të shëndetshëm

Lajmi i mirë është se nuk keni nevojë për një diplomë nutricienti për të rritur një fëmijë të shëndetshëm. Ndjekja…

7 këshilla për të rritur një fëmijë të lumtur

Fatkeqësisht fëmijët nuk vijnë me një manual… do të ishte shumë më e lehtë për të vepruar! Një nga pyetjet…

7 këshilla verore për të moshuarit

Vera është një kohë e mrekullueshme për argëtim dhe kënaqësi në natyrë, por për të moshuarit, nxehtësia dhe dielli që…