Blog - asistencafamiljare.al

Blog

Ç’nevoja ka nje djalë adoleshent nga nëna e tij?

1. Një vend të sigurtë për të kuptuar vetveten. Ndodh thuajse çdo ditë dhe ndonjëherë disa herë në ditë: Adoleshentët…

3 këshilla të dobishme për plagët dekubituse

Të moshuarit me lëvizshmëri të kufizuar janë në rrezik për të zhvilluar plagë të dhimbshme të shkaktuara nga presioni që…

Të mësojmë të deshifrojmë vizatimet e fëmijëve

Mësoni të deshifroni vizatimet e fëmijëve dhe njihni më mirë personalitetin e brendshëm të fëmijës suaj. Vizatimet e fëmijëve tregojnë…

Fëmijët kanë më shumë nevojë për strukturë se sa ngrohtësi nga prindërit, sipas një psikologu të njohur fëmijësh

Fëmijët kanë nevojë si për afeksion ashtu edhe për strukturë, në mënyrë që të zhvillohen në persona të rritur me…

Kush ka nevojë për logopedi dhe cilat probleme merr përsipër të trajtojë?

Logopedia është dega e mjekësisë që merret me parandalimin, edukimin dhe trajtimin e çrregullimeve të lidhura me gjuhën verbale dhe…

Shumë Teknologji: Përdorimi i tepërt i teknologjisë nga prindërit lidhet me probleme të sjelljes tek fëmijët

Nuk është gjithmonë e mundur të kuptohet çfarë shkakton shpërthimet e inatit tek fëmijët e vegjël. Gjumi? Koha e reduktuar në…