Blog - asistencafamiljare.al

Blog

Këshilla për një gjumë të rehatshëm të fëmijëve tuaj

Leksionet e Fondacionit Amerikan të Gjumit për fëmijët e sapolindur, por edhe ato të rritur. Gjumi është një element i…

Sa e rëndësishme është loja në zhvillimin e fëmijëve?

Shumë prindër e dinë intuitivisht pse loja është e rëndësishme për fëmijët, por pavarësisht avantazheve të shumta të saj, rrallë…

Si të përfshiheni me fëmijën tuaj duke luajtur?

Specialistët e fëmijërisë së hershme kanë një rol të rëndësishëm për të luajtur në ndarjen e njohurive të tyre mbi…

12 mënyra për t’u lidhur me fëmijën tuaj: Vendoseni fëmijën tuaj në prehrin tuaj dhe lexoni një histori të shkurtër…

Si të eleminoni thithjen e gishtit tek fëmijët?

Disa foshnje, që në muajt e parë të jetës, marrin një zakon shumë shqetësues për prindërit. Dhe pikërisht ato fillojnë…

Gjuha Sekrete e të vegjëlve: Çfarë nënkuptojnë sjelljet e tyre?

Vogëlushi juaj po bëhet një person me mendime dhe personalitet të vetin. Në fakt, ai është me të vërtetë "shef"…