Të Moshuarit - asistencafamiljare.al
Të Moshuarit

Në Shqipëri, shumë anëtarë të familjes jetojnë në vende apo qytete të tjera. Të tjerë anëtarë të familjes jetojnë pranë, por kanë ngarkesë të madhe ditore dhe obligime të shumta të cilat vështirësojnë disponibilitetin për tu kujdesur për të afërmit e dashur.

Kujdestarët tanë mundësojnë që të moshuarit të vazhdojnë të jetojnë në rehatinë e shtëpisë së tyre duke shijuar stilin aktiv të jetesës duke mos ndjerë vetmi apo izolim nga shoqëria dhe familja. Asistenca në shtëpi bazohet në principin e moshimit në shtëpi, në mënyrë që personat e moshës së tretë të mund të vazhdojnë të jetojnë në shtëpitë e tyre, sa më gjatë të jetë e mundur dhe me nivelin e kujdesit të nevojshëm për sigurinë dhe rehatinë e tyre.

Asistenca shtëpiake përfshin:

• Mbikëqyrjen dhe udhëheqjen me aktivitetet e jetës së përditshme

• Pregatitjen e vakteve të shëndetshme

• Shoqërizim dhe aktivitete argëtuese

• Asistencë me administrimin e medikamenteve

• Transport

• Higjenën personale

• Asistencë me lëvizshmërinë

• Bashkëpunim me figura të tjera profesionale

Për të moshuarit, është prioritare jetesa në shtëpinë e tyre. Por proçesi natyral i moshimit, mund ta vështirësojë jetën e përditshme me kalimin e kohës. Ne ofrojmë të gjitha shërbimet që mundësojnë dhe lehtësojnë autonominë e moshës së tretë.

Per me shume info

+355 68 33 11 685