Blog - asistencafamiljare.al

Blog

7 këshilla për të menaxhuar artritin

Lëvizni Rritni fleksibilitetin, zvogëloni dhimbjen dhe ngurtësinë duke përmirësuar lëvizshmërinë me ecje, not dhe sporte të tjera. Përdorni gjëra të…

Çelësi për të rritur një fëmijë të lumtur

Shumica e fëmijëve, adoleshentëve dhe të rinjve të gjysmës së shekullit të kaluar në Shtetet e Bashkuara kanë thënë se…

6 ushqimet që ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve nga artriti

Prej shumë vitesh njerëzit kanë pohuar se disa ushqime në dietën e tyre u kanë zvogëluar dhimbjen nga artriti. Hulumtuesit…

Intervistë për Business Magazine Albania rreth Asistenca Familjare

Intervistë me Migena Stafa, themeluese e Asistenca Familjare BM: Çfarë është Asistenca Familjare? Si lindi kjo ide biznesi? "Asistenca familjare"…

89 vjeçarja, e diplomuar së fundmi nuk di të ndalet, tashmë po ndjek edhe një shkollë tjetër

Një grua 89-vjeçare, e cila është diplomuar së fundmi, nuk di të ndalet, ajo ka filluar punën për të marrë…

A mund të shkaktojë artriti dhimbje koke?

Nëse vuani nga artriti, ju e dini se mund të shkaktojë që nga dhimbjet e nyjeve deri në vështiresi per…